پارکت لمینت ها یکی از پرطرفدارترین پوشش های کف می باشند که به دلیل مقاومت و زیبایی ساختاری بالایی که دارند همواره مورد استفاده قرار می گیرند. اصولا انواع پارکت لمینت ها تهیه شده از چوب های فراوری شده hdf و mdf هستند. به لحاظ فنی پارکت ها با لمینت ها یکسری تفاوتهای ساختاری دارند. به طوری که پارکت ها تهیه شده از چوب طبیعی هستند حال آنکه لمینت ها معمولاً از چوب های مهندسی ساخته می شوند. هر دوی این ها در نوع خود ارزشمند هستند و می توانند در منازل، فضاهای اداری و غیره مورد استفاده قرار گیرند. در بازار معمولاً پوششهای لمینت را به عنوان پارکت لمینت می شناسند که معنای اصلی آن کفپوش های لمینت می باشد.
اگر بخواهیم یک تاریخچه ای را در مورد پارکت لمینت ها ارائه دهیم به این صورت است که این کفپوش ها در اواخر دهه ۷۰ توسط یک شرکت سوئدی ساخته شد. اما این محصول تا سال ۱۹۸۴ به بازارهای اروپایی و آمریکایی فرستاده نشد و به صورت انحصاری در همان کشور مورد استفاده قرار می گرفت. با گذشت زمان ارائه آن در بازارهای جهانی در دستور کار قرار گرفت.
پوشش های کف بدون شک گزینه خوبی برای منزل شما می باشد چرا که بسیاری از مردم به دلیل ضد رطوبت بودن آنها ترجیح می دهند در آشپزخانه و رختکن حمام نیز از آن استفاده کنند. در این مقاله قصد داریم به معرفی انواع پارکت های لمینت بپردازیم تا بتوانیم یک راهنمای خرید کلی را به شما ارائه دهیم.
ساختار پارکت لمینت به چه صورت است؟
کفپوش لمینت دارای یک ساختار مصنوعی چند لایه است. حال آن که دیگر کفپوش ها مانند چوب، سنگ و موارد مشابه همگی دارای بافت طبیعی می باشند. معمولاً از چهار لایه متفاوت تشکیل شده اند که شامل پوشش رویه، تصویر، قسمت هسته کفپوش که غالباً از جنس چوب های فراوری شده است. همچنین بخش زیرین یا پشتی که مانند عایق می باشند. این لایه ها در کنار هم پارکت لمینت ها را ایجاد میکنند. به دلیل داشتن یک لایه تصویر در ساختار این کفپوش می توانند ظاهر دیگر کفپوشهای گران قیمت طبیعی مانند سنگ یا چوب را داشته باشند.
انواع پارکت لمینت از لحاظ متریال ساخت
- لمینت های از جنس پلاستیک
این لمینت ها همانطور که از نام آنها مشخص است دارای جنس پلاستیکی کاملا مصنوعی هستند. بسیاری از افراد از تهیه آنها اجتناب میکنند اما شما می توانید با نصف هزینه پارکت لمینت با چوب فرآوری شده، این ها را تهیه کنید. کاملا ضد آب هستند و در برابر خط و خش و لکه پذیری حساسیت بالایی ندارند. می توانند در مناطق پرتردد عملکرد خوبی داشته باشد.
- پارکت لمینت های با چوب فرآوری شده
افرادی که میانه خوبی با کفپوش های چوبی دارند و میخواهند هزینه کمتری را نسبت به پارکتهای طبیعی پرداخت کنند میتوانند از این کفپوش ها استفاده کنند. همانطور که گفته شد این نوع پوشش های کف در قسمت مرکزی خود از چوب های مهندسی شده یا فرآوری شده استفاده می کنند. معمولاً از لحاظ قیمت دو برابر هزینه لمینت های پلاستیکی هستند این پوشش های کف مزیت های بسیار زیادی دارند. آنها می توانند در برابر تنش های فیزیکی مقاومت بالایی داشته باشند. اما از لحاظ ضد آب بودن قدری در درجه پایین تری نسبت به لمینت های تمام پلاستیکی دارند. در صورت استفاده صحیح از پارکت لمینت ها میتوانید تا چندین سال بدون مشکل از آنها استفاده کنید.
انواع پارکت لمینت از لحاظ نوع نصب
- نوع بدون چسب پارکت های لمینت
این پارکت لمینت معمولاً طرفداران بسیار زیادی دارد. چرا که شما ابتدا یک ماده چسبی را بر روی سطح کف اعمال می کنید و سپس کفپوش های لمینت را روی آن قرار می دهید. چسب های استفاده شده کاملا بدون بو هستند و می توانند با شدت چسبندگی بالا کفپوش ها را به سطح کف بچسبانند.
- لمینت خودچسب
این لمینت ها معمولا به صورت خود چسب می باشند. یعنی یک لایه کاغذی در پشت آنها قرار دارد که با برداشتن آن شما می توانید این کفپوش ها را روی سطح کف بچسبانید. در واقع خاصیت چسبندگی از قبل بر روی کفپوش ها قرار گرفته شده است.
انواع پارکت لمینت از لحاظ طرح ظاهری
با توجه به آن که لایه دوم پارکت لمینت دارای یک لایه تصویر می باشد. در نتیجه می توانید طرح های مختلفی را از این محصول انتخاب کنید. این تنوع طرح باعث می شود تا شما متناسب با دکوراسیون منزل خود و رنگ بندی آن طرحی که بیشتر مطابق با سلیقه خود است را گزینش کنید. از لحاظ ارتقاء دکوراسیون منزل این قابلیت کفپوش های لمینت بسیار مهم و اساسی می باشد.
انواع پارکت لمینت از لحاظ الگو یا ساختار
انواع پارکت لمینت از لحاظ الگو یا ساختار بدین مفهوم است که این کفپوش ها می توانند دارای الگوی پهن یا باریک و در مواردی دارای تنوع ضخامت باشند. استفاده از الگوهای پهن معمولا برای متراژهای بالا استفاده می شود. حال آنکه شما میتوانید الگوهای باریک را برای محیط های با متراژ محدود استفاده کنید تا هماهنگی و سازگاری لازم را با ساختار محیط داشته باشند.
راهنمای خرید کفپوش های لمینت
قبل از خرید خود باید چند نکته اساسی را مورد توجه قرار دهید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید این نکات شامل موارد ذیل می باشد
- آیا در محیط های پر رفت و آمد می خواهید از این کفپوش ها استفاده کنید یا اینکه منطقه به کارگیری آن ها ترافیک به نسبت کمی دارند.
- طرح دکوراسیون منزل شما به چه صورت است؟ اگر از تجهیزات و دکوری های چوبی استفاده کرده اید می توانید این کفپوش ها را نیز با طرح طبیعی چوب انتخاب کنید.
- متراژ منزل یا محیطی که قرار است از این کفپوش ها استفاده کنید را اندازه گیری کنید تا بدانید چه مقدار و چه حجم قطعات کفپوش لمینت را خریداری کنید.
- از فروشنده خود بخواهید که تکنسین های مجرب و با تجربه را به شما معرفی کند تا بتوانید عملیات نصب آنها را نیز با حداکثر کیفیت انجام دهید.
مشاوره قیمت و خرید انواع کفپوش از شرکت ویستا افرند
شرکت ویستا افرند در حوزه قیمت گذاری محصولات معمولاً یک رنج متعادل و مناسبی را در نظر میگیرد تا کلیه مشتریان بتوانند یک مجموعه وسیعی از انواع کفپوش مانند کفپوش pvc، پارکت های لمینت و دیگر محصولات را تهیه کنند. البته شما می توانید جهت دریافت اطلاعات دقیق تر در مورد قیمت و همچنین دریافت مشاوره در مورد پروژه خود با این شرکت تماس بگیرید.